Média
Itt add meg az alcímet

Nemzetközi sajtótájékoztató a Parlament előtt

Nagy Tibor elnök 2017. november 15. 

 A Magyar Igazság és Élet Pártja nemzetközi sajtótájékoztatót tartott 2017. november 15-én az Országház oroszlános lépcsőjénél. Az eseményről számos magyarországi médium mellett a CNN és az Al Jazeera is tudósított, az MTI és a kormányzati felügyelet álló médiumok bojkottálták. A sajtótájékoztató felvételének megtekintéséhez kattintson:

A média tudósításai közül javasoljuk tanulmányozni a Magyar Nemzetét. A MIÉP Felkészítőn elhangzott és itt a miépinfón közzétett eredeti anyagok összevethetőek a Magyar Nemzet sajátos értelmezésével. Olvasóink hozzászólásait a miepsajto@gmail.com címre kérjük, a legjobbakat közzétesszük.

A Magyar Nemzet tudósítása:

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1600a27b9d330508

A képek tökéletes külsőt adnak a bejegyzésednek, felkeltve látogatóid figyelmét, hogy rákattintsanak. A bejegyzésed első képe az előnézetben is látható. Egy érdekes kezdőkép növelheti a cikked vonzerejét.

A bevezető bekezdésből olvasóid megtudhatják bejegyzésed fő gondolatát. Emellett rövid előnézetként is szolgál a blogbejegyzések listájában. Eltérő formázással könnyen elérheted, hogy kitűnjön a többi szöveg közül. Olvass tovább, hogy hogyan formázhatod a blogbejegyzéseidet.

A rövid és egyszerű blogbejegyzés a legjobb módja, hogy látogatóid mindig képben legyenek. Izgalmas bevezető és egy tömör, informatív tartalom biztosítja, hogy olvasóid visszatérjenek további újdonságokért.