MIÉP-Mi Hazánk összefogás
Videók, közlemény, cikkek

Nemzeti összefogás

A Mi Hazánk és a MIÉP nemzeti radikális

együttműködési megállapodásaTörténelmi felelősségünk tudatában, a nemzetépítő állam kialakítása, illetve a pártérdek helyett a magyar érdek hangsúlyosabb képviselete érdekében a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja értékelvű együttműködési megállapodást köt a két pártelnök kézfogásával és jelen dokumentum aláírásával, miután a felek egyeztették programjukat, s hamar megtalálták a közös nevezőt. A nemzeti ellenzék szövetségkötésére szükség van, hogy harmadik út jöhessen létre az elvtelenül egyesült balliberális tömbbel és a sógor-koma rendszert megvalósító kormánypárttal szemben. Se Gyurcsány, se Orbán rendszerét nem támogatja a Mi Hazánk és a MIÉP, mely pártok megvalósítják a nemzeti összefogást a Szabó Dezső-i gondolat mentén: "Minden magyar felelős minden magyarért".

A nemzeti radikalizmus zászlóvivőinek szövetsége a teljes függetlenség és egyenjogúság jegyében tevékenykedő két nemzeti radikális párt kezdeményezése annak érdekében, hogy a kisiklatott rendszerváltás után egy valódi, gyökeres változást, a politikusbűnözők elszámoltatását is hozó fordulat jöjjön a magyar közéletben. A "politikailag korrekt" közbeszéd és média, a társadalmi problémák szőnyeg alá söprése, a kishitű és megalkuvó politikusok helyett őszinte, tabudöntő, paradigmaváltó politikával készül a két párt a nemzetépítő állam programja mentén.

A Mi Hazánk Mozgalom 2018-ban jött létre annak érdekében, hogy a feladott nemzeti gondolatot és radikalizmust tovább vigye, ezért szükségszerűen a gyökerekhez nyúl vissza, amikor vezetőik egy részének politikai indulását biztosító Magyar Igazság és Élet Pártjával köt először együttműködési megállapodást a nemzeti összefogás jegyében. A MIÉP szellemi öröksége sokrétű, parlamenti időszaka a konstruktív ellenzékiséget mutatta meg, azt megelőzően pedig a mozgalmi jelleg volt hangsúlyosabb, de mindvégig komoly értelmiségi bázissal.


A nemzeti összefogás nevében meg kell szólítanunk mindazokat a magyar embereket szerte a Kárpát-medencében és az egész világon, akiknek szent a nemzeti zászló, az Árpád-sávos zászló, az '56-os lyukas zászló, a kettőskereszt, a hármashalom és a Szent Korona. A zűrzavaros belpolitikai viszonyok miatt az utóbbi időben előfordult, hogy a munkásmozgalom vörös lobogója, a szexuális perverziók szivárványos zászlói, idegen hatalmak és önkényuralmak szimbólumai összekeveredtek szent jelképeinkkel, ezért rendet kell tennünk. A most létrejött szövetség nem tűri el sorainkban a nemzetellenes erőket, azokat, akik úgynevezett "taktikai szövetség", azaz a hatalom minden áron való megszerzése érdekében hajlandóak együttműködni az MSZP-vel, DK-val, LMP-vel, Momentummal és balliberális szövetségeseikkel. Nem nevezhető XXI. századi pártnak az, amely a XX. század legkártékonyabb erőinek szellemi- és valóságos jogutódaival lépett szövetségre.

Felszólítunk minden lelkiismeretes magyar embert: legyen részese nemzeti összefogásunknak! Hívjuk minden jó érzésű honfitársunkat a magyarság megmentésére!

Budapest, 2019. február 20.


Nagy Tibor

elnök, MIÉP

Toroczkai László

elnök, Mi HazánkSajtóvisszhang

MTI, Álmos Király Televízió, TV2, Magyar Nemzet, Echo Tv, index.hu, HÍR Tv, hvg.hu, 444.hu, ATV, mandiner.hu, ma.hu, kuruc.info, webradio.hu, youtube.com, Eszlár Tv, propeller.hu, hirstart.hu, hirflow.hu, facebook.hu, vadhajtasok.hu, RTL Klub, stb.


https://magyarnemzet.hu/belfold/a-mi-hazank-mozgalom-a-miep-pel-is-osszefogna-4640279/

https://hirtv.hu/video/220357

https://hirtv.hu/video/220207

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/osszefoghat-a-mi-hazank-mozgalom-es-a-miep-2476986

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/egyuttmukodik-a-mi-hazank-es-miep-2477145?utm_source=feed&utm_medium=rss

https://index.hu/belfold/2019/02/20/egyuttmukodesi_megallapodas_kotott_a_mi_hazank_es_a_miep/

https://mandiner.hu/cikk/20190220_egyuttmukodesi_megallapodast_kotott_a_mi_hazank_es_a_miep

https://www.atv.hu/belfold/20190220-egyuttmukodesi-megallapodas-kotott-a-mi-hazank-es-a-miep

https://444.hu/2019/02/20/itt-a-szegeny-ember-fideszkdnp-je-egyuttmukodesi-megallapodast-kotott-a-mi-hazank-mozgalom-es-a-miep

https://www.ma.hu/belfold/326353/Egyuttmukodesi_megallapodast_kotott_a_Mi_Hazank_es_a_MIEP

https://kuruc.info/r/1/195084/

https://webradio.hu/hirek/belfold/egyuttmukodesi-megallapodas-kotott-a-mi-hazank-es-a-miep

https://www.youtube.com/watch?v=4X5uzuuNF4o

https://propeller.hu/itthon/3402353-osszefogott-mi-hazank-miep-magyarsag-megmenteseert

https://hvg.hu/itthon/20190212_A_MIEPpel_es_a_Kisgazdakkal_targyal_a_Mi_Hazank

https://www.hirstart.hu/hk/20190218_osszefoghat_a_mi_hazank_mozgalom_es_a_miep

https://hirflow.hu/lapszemle/egyuttmukodesi-megallapodast-kotott-a-mi-hazank-es-a-miep-790511

https://www.echotv.hu/hirek/2019/02/18/a-mi-hazank-mozgalom-a-miep-pel-is-osszefogna

https://www.facebook.com/mihazank/photos/egy%C3%BCttm%C5%B1k%C3%B6d%C3%A9si-meg%C3%A1llapod%C3%A1st-k%C3%B6t-a-mi-haz%C3%A1nk-%C3%A9s-a-mi%C3%A9p-a-nemzeti-%C3%B6sszefog%C3%A1s-jegy/804303639904068/

https://www.vadhajtasok.hu/2019/02/12/ket-parttal-is-egyeztetett-osszefogasrol-a-mi-hazank/

https://kuruc.info/r/2/195292/